16. ULAKNET EĞİTİMİ VE ÇALIŞTAYI'NA DAİRE BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN KATILIM SAĞLANMIŞTIR

• 22 Nisan, 2024

TÜBİTAK ULAKBİM tarafından organize edilen ve ULAKNET ağına dahil üniversitelerin Bilgi İşlem Daire Başkanları ile Sistem Sorumlularını bir araya getiren 16. ULAKNET Eğitim ve Çalıştayı'na Üniversitemiz adına Başkanlığımız personelleri aktif olarak katılım göstermiştir. Bu önemli organizasyonda, çeşitli üniversitelerden gelen katılımcılar ile yoğun bilgi alışverişleri yapılmış, bilgi teknolojileri ve ağ yönetimi konularında karşılaşılan güncel problemler ele alınmış ve bunlara yönelik çözüm önerileri detaylı bir şekilde tartışılmıştır.

Çalıştay süresince, katılımcılar arası iş birliğini teşvik eden çeşitli etkinlikler düzenlenmiş, sektördeki yenilikler ve gelişmeler üzerine kapsamlı sunumlar yapılmıştır. Ayrıca, üniversitelerarası veri paylaşımı ve güvenliğin artırılması yönünde stratejiler geliştirilmiş, bu konular üzerinde özel oturumlar organize edilmiştir. Üniversitemizin bu tür etkinliklerde yer alması, akademik ve teknik altyapımızın güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır.