DAİRE BAŞKANLIĞIMIZ HOŞ GELDİN ŞENLİĞİ'NDE YERİNİ ALDI

• 30 Eylül, 2022
DAİRE BAŞKANLIĞIMIZ HOŞ GELDİN ŞENLİĞİ'NDE YERİNİ ALDI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) tarafından 27-28 Eylül tarihleri arasında düzenlenen “Hoş Geldin Şenliği” etkinliğinde daire başkanlığımız da yerini almıştır. ALKÜ ailesinde bulunan tüm öğrencilerimize parola oluşturma, öğrenci e-posta işlemleri, Microsoft Azure programlarının nasıl kullanılacağı ve Office 365 programlarının kullanımı hakkında teknik bilgiler aktarılmış olup öğrencilere Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak bir oryantasyon eğitimi verilmiştir.

Teknik alanda etkinliğin devamlılığının sağlanması amacıyla oluşturulmuş olan teknik ekibimizin elverişli ve duyarlı çalışmaları sonucu etkinlik sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte ALKÜ Kestel Yerleşkesine renk katan öğrencilerimize teşekkür ederiz.