BAŞKANLIĞIMIZIN YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI İLE BİRLİKTE YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMA

• 02 Eylül, 2021

Gazipaşa MRB MYO'da sınıflar, personel ve öğrenci çalışma odaları ile laboratuvarlarda bulunan kablolar düzenlendi. Öğrencilerimizin çalışmalarında ve sınıflarımızda kullanılan bilgi sistem cihazları yenilenme işlemleri tamamlanarak yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirildi.

Network altyapı yenileme çalışmaları tamamlanarak sistemlerimiz sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlamış olup öğrenci ve personelimiz için daha modern çalışma ortamları sağlanmıştır.