PAROLA BELİRLEME İŞLEMİNE KİŞİSEL E-POSTA’DA EKLENDİ

• 19 Ekim, 2020
PAROLA BELİRLEME İŞLEMİNE KİŞİSEL E-POSTA’DA EKLENDİ

Üniversitemizin sağladığı ücretsiz kablosuz internet (eduroam), e-posta, Office 365 programı ve Kampüs Kart Platformu için kullanılması gereken kurumsal e-posta adreslerinin tek ve ortak parolasının belirlenmesi işlemleri sayfasında güncelleme yapılmıştır.

Güncelleme sonrası, parola belirlemek için gerekli olan kişisel GSM numarası ile kimlik doğrulama işlemlerine alternatif olarak “kişisel e-posta adresi” ile de parola belirleme seçeneği eklenmiştir.

Yapılan yenilik ile öğrenciler, öğrenci bilgi sistemine kaydettikleri kişisel e-posta adresleri ile daha hızlı ve istediği kanal ile (kişisel GSM numarası veya kişisel e-posta) kimlik doğrulama işlemlerini yaparak, parolalarını belirleyebileceklerdir.

ALKÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı