ÜNİVERSİTEMİZDE YENİ GÖREVE BAŞLAYAN İDARİ PERSONELE MİCROSOFT OFFİCE EĞİTİMİ VERİLDİ

• 28 Mayıs, 2024

Başkanlığımız ve Personel Daire Başkanlığı iş birliğiyle, 22-23 Mayıs 2024 tarihlerinde, yeni göreve başlayan ve konu ile ilgili eğitime ihtiyacı olan idari personel için "Microsoft Office Kullanımı ve Uygulamalı Eğitimi" düzenlendi.

Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi 408 numaralı Bilgisayar Laboratuvarı'nda gerçekleştirilen eğitime toplam 60 personel katıldı. Eğitim kapsamında katılımcılara Microsoft Word, Excel ve PowerPoint hakkında genel bilgiler verildi, temel düzeyde kullanımı ve belgelerin düzenlenmesi öğretildi. Eğitim, soru-cevap yöntemiyle interaktif bir şekilde devam etti.

Eğitim programının sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.